vrijdag 19 juni 2015

Multi-sport dagkamp in de zomervakantie voor dove en slechthorende sportievelingen in Baarn

Ben je dol op sporten? Maar ben je doof of slechthorend, dus is het lastig om met andere kinderen mee te sporten? Dan is er nu een multi-sport dagkamp speciaal voor jou! Ga samen met andere kinderen van jou leeftijd de hele dag lekker sporten of leuke spelletjes doen! ‘S avonds slaap je weer lekker thuis, zodat je er de volgende dag weer helemaal klaar voor bent. Maak leuke nieuwe vriendjes en beleef drie super leuke kampdagen!

Het kamp wordt georganiseerd door Sportivun, de Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond (KNDSB) en de Nederlandse Doven Jongeren (NDJ). De coƶrdinatie gebeurt door gecertificeerde gymdocenten van Sportivun en wordt begeleidt door sportieve dove jongeren.

Het Multi-sport dagkamp vind plaats in de zomervakantie in de Trits in Baarn. De duur van het kamp is 3 dagen en begint iedere dag om 9 uur en is om 5 uur weer afgelopen.

Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond
Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond
De kampen zijn toegankelijk voor kinderen van 7 tot en met 16 jaar en worden in de volgende 3 leeftijdscategorieƫn opgedeeld 7 t/m 10, 10 t/m 13

en 13 t/m 16 jaar. Schrijf je nu in en beleef een super leuk sportkamp in de zomer van 2015!1 opmerking: